Kotipalvelut

Koti­palvelut Kuopion alueella – Moni­puolista apua ja tukea arjen askareisiin

Kotipalvelut

Koti­palvelut on kattava palvelu­kokonaisuus, johon kokoamme asiakkaan toivomat ja tarvitsemat palvelut siivous­avusta aina henkilö­kohtaisen avustajan tehtäviin. Tarjoamme koti­palveluja niin vanhuksille, lapsiperheille, kuntoutujille ja liikunta­rajoitteisille kuin muillekin palvelua tarvitseville Kuopion alueella.

Koti­palveluiden tavoitteena on tehdä asiakkaan arjessa suoriutumisesta mukavampaa ja sujuvampaa sekä mahdollistaa viihtyisä kotona asuminen. Jokaisen tarpeet ja toiveet ovat erilaisia, joten muokkaamme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan mukaan.

Henkilö­kohtainen avustaja -palvelu

Kaikesta ei tarvitse selviytyä yksin.

Me olemme apunasi, tukenasi ja seuranasi, kun haluat lähteä kävely­lenkille tai kauppaan, syödä koti­ruokaa tai nauttia puhtaasta kodista ja siististä puutarhasta. Henkilökohtaisena avustajanasi teemme arjestasi mukavampaa ja sujuvampaa, sellaista kuin sinä haluat.

Koti­palveluihin voidaan yhdistää myös lähi­hoitajan hoivapalveluja sekä mukavaa viriketoimintaa, joka piristää arkea niin käsitöiden, laulun kuin muun yhdessä tekemisen kautta.

Avustajan palveluihin voivat kuulua esimerkiksi:

Ulkoilu, kauppa-asiointi, apteekki- ja pankki­asiat, ruoan­laitto ja leivonta, lääkäri­käynnit, järjestely ja siivous, sosiaaliset tapahtumat, puutarhan­hoito.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Kotipalvelut

Olemme mukana ApuVa2020 - Voimaannuttamista arkeen hankeeessa.

”Puhalletaan yhteen hiileen – yhdessä olemme enemmän”
Perheiden voimaannuttamista ja arjen apua Kuopiossa, Kaavilla ja Tuusniemellä

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän alueella 20.4.-31.10.2020.

”ApuVaHanke - voimaannuttaminen arkeen 2020” on puolen vuoden kestoinen projekti, jolla helpotetaan perheiden arkea.

Lue lisää